Videófilm gyártás

Bemutatni a cégedet, termékedet, szolgáltatásodat, vagy a vevőid elégedettségét – ezekre jelenleg a videó a leghitelesebb eszköz.

Mivel nem a legolcsóbb formátum, ezért (is) fontos a megtérülés. Érdemes olyan csapattal készíttetni, akik eleve a marketing-sales felhasználásra tervezik a videót. Mi marketingesek vagyunk, így már a tervezésnél figyelembe vesszük az elérendő marketingcélokat, a célcsoportot, a megkülönböztető jellemzőket, a márkaüzenetet, az arculatot… mi ebben vagyunk jobbak másoknál.

Melyik videó mire való? Itt megmutatjuk saját példákon keresztül:

Conceptz videócsomag

Cégbemutatás - image videó

Mit akarunk sugallni a cégünkről a vevőink és partnereink felé? Miben vagyunk jobbak és mások, mint a konkurencia? Hogyan mutassuk be az adott “márkát”, hogy jól pozícionált, és megjegyezhető legyen? Olykor azt is tudatni akarjuk, hogy miért létezik a cégünk, mi a küldetésünk, ez az úgynevezett Purpose Videó, amit később akár toborzási céllal is használhatunk.

Cégbemutatás munkavállalók felé: Employer Branding

Ez a videó eleve toborzási céllal készül, a célközönsége a leendő munkatársaink. Nekik akarjuk bemutatni, miért érdemes hozzánk csatlakozni. Milyen itt dolgozni? Milyen a hangulat, a munkakörnyezet, a juttatások? Miben vagyunk jobbak és mások, mint más hasonló cégek?

Termékvideó - figyelemfelkeltés, hangulat, teaser

Termékeink bemutatásához kell figyelemfelkeltő, hatásos reklám, akár önmagában, ismertségnövelés, pozícionálás céljából, akár egy hosszabb videó felvezetéseként.

Termékvideó - piaci edukáció

Olykor a termék kategóriateremtő, így csak részletes bemutatásával tudjuk meggyőzni az ügyfeleket, hogy érdemes próbát tenniük. Megszólalhatnak a szakértők, hiteles szereplők, akik elmagyarázzák, az újdonság mibenlétét. Ez lehet hosszabb, 2-3 perces videó, mely szűrt célközönségnek szól, de ők szívesen végignézik.

Rövid videók social media jelenlét és kampányok céljára

Nagyban emeli a tartalomfolyam és a kampányok színvonalát, a sugárzott minőséget, ha videókat is használunk. Vannak kampánytípusok, ahol kiemelkedően jól hozzák a látogatót, vevőt a videók. A jó hír, hogy ezt lehet nagyon költséghatékonyan gyártani.

Esettanulmány videó - termék, edukáció, sales támogatás

Egy jól elkészített esettanulmány-videó a marketinged egyik legjobb fegyvere lehet, hiszen leendő vevőid nem csak egy leszállított terméket vagy megoldást ismernek meg részleteiben, de egy már korábban nálad vásárolt vevő személyes véleményét látják és hallják. Tájékoztat, de azt a leghitelesebb, legmeggyőzőbb módon. Ha pedig egy projektet lezárva kötelező elem egy projektfilm, azt is lehet nagyon szépen és igényesen csinálni…

Esemény és rendezvényvideók, külső és belső kommunikációhoz

Hangulatvideó egy céges képzésről, Jerusalema videó, drónfelvétel a családi napról, éves gála megörökítése – sokféle feladat van, amit meg tudunk oldani.

Referenciák:

BMM, Vincotech, NNG, Pálvölgyi Digital Budapest, Gamax LabSol, Pongor Group, The Law Firm Network, stb.

Egyéb videós megoldások

Élő webináriumok kameratechnikájától kezdve céges állandó ministúdió létrehozásáig sok mindenben tudunk segíteni. Ha ilyen kérdésed van, hívj minket és megoldjuk.

Akikkel már dolgoztunk:

Ügyfeleink véleménye:

Referenciák és díjak.

Ízelítő a munkáinkból.

Gamax Laboratory Solutions

Belső kommunikáció, Branding, Kreatív koncepció, Videó

KUKA Hungária

Belső kommunikáció, Kreatív koncepció, Videó

Pregnascan

Branding, Kreatív koncepció, Videó

Bronz Penge – 2011

Díjak

Holnapocska tábor

Kreatív koncepció, Videó

BMM

Branding, Fotózás, Kreatív koncepció, Videó

Effie Arany – 2015

Díjak

ARC kiállítás 2016 – 1. hely

Díjak

SEED Executive School

Videó

Morgan

Employer Branding, Kreatív koncepció, Videó

Woodestic

Kreatív koncepció, Videó

Inepex

Fotózás, Kreatív koncepció, Reklám videó, Videó