Rólunk.

Kreatív marketing megoldások

Kreatív marketing szakemberek vagyunk, akik az ötletek mellett imádják a rendszereket és a folyamatokat, így szeretjük látni munkánk hosszútávú eredményét.

 

Az elmúlt 10 évben egy világhírű magyar gyökerű IT vállalat kreatív részlegét vezettük, és segítettük a vállalati márka fejlődését a kezdetektől a nemzetközi fejlődésig. Olyan projekteken dolgoztunk, melyeket több szakmai díjjal jutalmaztak az apróbb belsős kiadványtól és játékoktól elkezdve weboldalakon és eseményeken át a komplexebb employer branding és vállalati kommunikációs megoldásokig. Rengeteg ügynökséggel és partnercéggel dolgoztunk együtt, így megismerhettük azokat a pontokat, amik működtek, amik nem, és amikre mindig mondtuk: “mi máshogy csinálnánk”. Most külön ügynökségként segítjük a kis- és középvállalkozásokat, hogy a márkaélményük fejlesztésével kiteljesedhessenek, vagy nagyobb céggé nőhessenek. 

 

Szakterületünk a B2B kommunikáció, főleg, de nem kizárólag az IT és mérnöki, autóipari és technológiai szektorban.

Koncepció

Kreatív tervezés, tanácsadás

Szenvedélyünk a kreativitás, a kreatív kampányok, azok elemzése, a működési elv megtalálása. Segítünk összhangot teremteni a különböző marketing csatornák és üzenetek hálójában, hogy legyen értelme egy hirdetésnek, kampánynak, hogy elérje üzleti célját.

Segítünk a marketing és videóstratégia elkészítésében a kreatív ötlettől a megvalósításig, és a folyamatba helyezéséig, legyen szó apró kihívásokról (videó, kampány, workshop), vagy az éves terv elkészítéséről. 

#kreativmarketing #otletek

Videó, fotó

Ötlet, stratégia, kivitelezés

Az interneten a videóké a főszerep. A cél itt is a hiteles márkaépítés, és hang megtalálása.

Cégeknek és vállalkozásoknak segítünk céges bemutatkozó videók elkészítésében, esettanulmányok megmutatásában, magyarázó videók készítésében, kampányok, vagy személyes márkaépítő videók, portréfotózás, és online oktatási anyagok, webinárok, tanfolyamok elkészítésében. 

Videós kollégáinknak a kreatív koncepció és storyboard elkészítésében nyújtunk támogatást.

#video #videostrategia #videomarketing #fotozas

Branding

Arculat és ügyfélélmény

Segítünk vevőket / munkatársakat szerezni, megtartani őket, elkötelezni felhasználóit, és általuk fejleszteni cégét, szolgáltatásait, termékeit. Végigjárjuk a felhasználó, vásárló útját, és kielemezzük az összes találkozási pontot, ahol kapcsolatba kerül márkájával, és segítünk ezeket jobbá tenni legyen szó a termékei, szolgáltatásai használóiról, vagy éppen belső folyamatairól, munkatársak szerzéséről és megtartásáról.

Ez egy komplex folyamat, ami online és offline is zajlik, mi segítünk összehangolni ezeket a kapcsolódási pontokat, hogy mindenhol a legjobb márkaélményt tudja nyújtani ügyfeleinek. 

#ugyfelelmeny #arculat #employerbranding

Putz Patrik

Ügyvezető

Kálmán Kristóf

Gyártásvezető

Kreativitás,
hatékonyság

Fejlessze márkáját!

Miről szóljon a következő kampány? Mit csináljak jövőre? Mitől fog jól sikerülni? Hogyan lehetne több, minőségibb vevőm?

Segítünk a marketing és videóstratégia elkészítésében az ötlettől a megvalósításig, legyen szó apró kihívásokról (videó, kampány, workshop), vagy az éves terv elkészítéséről.